Zelenina

kořenová zelenina, brukvovitá zelenina, plodová zelenina...

Zelenina je v potravinařském průmyslu zdrojem vitamínů, vlákniny, minerálních a dalších látek. Zelenina se rozděluje do skupin kořenová zelenina (mrkev, řepa, celer), listová zelenina (špenát, salát), cibulová zelenina (cibule, česnek, pórek), plodová zelenina (tykve, okurky, lilek), košťálová zelenina (květák, zelí, kapusta, brokolice), kořeninová zelenina a lusková zelenina.

Díky registraci dlouho očekávaných produktů jsme se rozhodli spojit tyto novinky s připomenutím těch přípravků, které znáte a které jsou stálicemi v postřikových systémech v ochraně rostlin.

Navíc v záplavě přípravků, které jsou na trhu (a stále přicházejí další), se domníváme, že souhrnný přehled bude pro vás vítanou pomůckou.

Top